Ücretsiz Kargo
Image
Image
Lubex

Lubex Anti-Age Diamond Primer 15 gr

%25İndirim
₺ 3,300.00
₺ 2,475.00
Barkod: 7640108660497
Kazancınız: 825.00 TL
0/5
0 Yorum
Image
%100 orijinal ürün
Image
Özenle Paketleme, Hızlı Teslimat
Bu ürün Lubex Türkiye resmi distribütörü tarafından temin edilmektedir.

Lubex Anti-Age Diamond Primer 15 gr - Işıltılı ve Pürüzsüz Cilt

Elmas tozu, renksiz karotenoidler ve hyaluronatlar içeren Lubex Anti-Age Diamond Primer, cildinize ışıltılı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Özel formülü sayesinde makyaj bazı olarak kullanılabildiği gibi tek başına da uygulanabilir.

Ürün Özellikleri ve Faydaları

  • Elmas pudra ile kırışıklıkların görünümünü pürüzsüzleştirir
  • Cildi ipeksi yumuşaklıkta bırakır
  • Hyaluronatlar sayesinde yoğun nem sağlar
  • Bitki kaynaklı renksiz karotenoidler ile antioksidan koruma sunar
  • Makyaj bazı olarak kullanılabilir

Aktif Bileşenler

  • Elmas Tozu: Ciltte ışıltılı ve pürüzsüz bir görünüm sağlar
  • Hyaluronatlar: Cildi derinlemesine nemlendirir
  • Renksiz Karotenoidler: Antioksidan etki gösterir
  • Jojoba Yağı: Cildi besler ve yumuşatır

Kullanım Talimatı

Lubex anti-age gündüz bakımından sonra kullanılır. Parmak uçlarıyla yüzün seçilen bölgelerine veya makyaj bazı olarak tüm yüze eşit şekilde uygulanır.

İçindekiler

Dimethicone, Methyl Trimethicone, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Synthetic Fluorphlogopite, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polymethylsilsesquioxane, Sodium Hyaluronate, Solanum Lycopersicum Fruit Extract, Diamond Powder, Squalane, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Trihydroxystearin.

Önemli Bilgiler

  • 15 gr'lık kullanışlı ambalajında sunulur
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir
  • Serin ve kuru yerde saklayınız
  • Göz çevresinden uzak tutunuz

Yorumlar

Image

Image

Çünkü güzellik içten gelir… Web sitemizdeki ürünlerin temiz ve sağlıklı içeriklerle donatılmış olmasını önemsiyoruz. Tüm ürünlerimizin yetkili bayi eczanelerden veya üretici/distribütör firmalardan tedarik ediyoruz, bu sayede ürünlerimizin orijinalliği konusunda tüm müşterilerimizin içinin rahat olmasını sağlıyoruz.


KURUMSAL

KATEGORİLER

ÖNE ÇIKAN MARKALAR

Çünkü güzellik içten gelir… Web sitemizdeki ürünlerin temiz ve sağlıklı içeriklerle donatılmış olmasını önemsiyoruz. Tüm ürünlerimizin yetkili bayi eczanelerden veya üretici/distribütör firmalardan tedarik ediyoruz, bu sayede ürünlerimizin orijinalliği konusunda tüm müşterilerimizin içinin rahat olmasını sağlıyoruz.


ImageImageImageImage
Farmareyon ©2025 Tüm Hakları Saklıdır